LISA sabo-ed me to do it ! LOL :S
Rules1. People who have been tagged must write their answers on their blog and replace any questions that they dislike with a new question formulated by themselves.
2. Tag 5 people to do this quiz and those who are tagged cannot refuse. Those people must state who they were tagged by and cannot tag the person whom they were tagged by continue this game by sending to other people.
1. What is your CCA ?
Ans : interact club .
2. Would you fall in love with a boy younger than you ?
Ans : NO :X
3. Do you enjoy going to school ?
Ans : with frens ya . bt study NO !
4. What would you do with a billion dollars?
Ans : shopshopshop ! :D
5. Will you fall in love with your best friend ?
Ans : duno :X
6. Which is more blessed ? Loving someone or being loved ?
Ans : being loved (:
7. List out your favourite songs .
Ans : erm ?
8. If the person you like is secretly attached, what would you do?
Ans : wad can i do ? giveup ? lols .
9. Is there anything that has made you extremely happy ?
Ans : yesss . and i missss e timesss .
10. What makes you angry ?
Ans : depends on my mood .
11. How would you see yourself in 10 years time ?
Ans : DEAD .
12. Who is currently most important people to you ?
Ans : friends , cousins .
13. What is the most important thing in your life ?
Ans : everything (:
14. Would rather be single and rich or married but poor ?
Ans : i dunwan to get married !
15. What is your favourite color ?
Ans : PINK !
16. Would you give all in a relationship ?
Ans : if its worth it ?
17. If you fall in love with 2 people simultaneously, who would you pick ?
Ans : follow yr heart :D
18. Would you forgive & forget no matter how horrible a thing that someone has done ?
Ans : maybe ?
19. What do you want to tell the person you love ?
Ans : weehees ! :X
What type of person will you fall in love with ? every thingThe 5 people which gonna do the quiz is :
1. jolyn
2. weixuan
3. shijia
4. alvin
5. jiawei

I'm CHINGYEEE ,